az oldal tetejére
az előző oldalra

Szolgáltatásaink

Esküvői felvonulás

Jelentkezés Ajándékba adom

MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS

A lovas felvonulás igazán ünnepélyessé tesz egy esüvőt. Nem volt ez másként pár száz évvel ezelőtt sem.

Ahogy a történelmi ruhákba öltözött lovasok sorfalat állnak az ifjú pár előtt, igazán lebilincselő látvány, ami nagyban emelli egy esküvő fényét.

 

HOGYAN ÉRDEKLŐDHET?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, gondolja végig hány lóra, hány lovasra lenne szükség. Mi elmondjuk a bevált gyakorlatot és már csak a napot kell várni.

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Prémium menü
1 200 HUF-tól
Bármilyen programunkon vesz részt vállaljuk az étkezés teljes körű megszervezését. Minőségi ételekkel, borkóstolóval, akár vegetáriánus, fehérjeérzékeny, lisztérzékeny vendégeink részére is.
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com
Vadászlovaglás
Közösségi program
9 000 HUF/fő
Szeretettel várjuk vendégeinket 2014 október 24-26.-áig a Zempléni Lovasegyesület szervezésében megrendezendő a 11.-ik Sárospataki Vadászlovaglásra, ahol együtt gyönyörködhetünk a csodálatos Zempléni táj szépségeiben és újra átélhetjük a lovas sport