az oldal tetejére
az előző oldalra

Rólunk mondták

 

 


 

"Amióta csak eljöttem másra se tudok gondolni, csak a Betyár Lovas Tanyára. Nagyon örülök, hogy elmentem, mert sok új embert, és barátot megismertem abban az egy hétben... Ha tudok minden nyáron oda fogok menni, mert szerintem ez a legjobb hely a világon :)"

Fényi Boglárka


 

"Kedves Emi! Jó emlékeket felidézve gondolunk vissza a nálatok eltöltött kellemes napokra, ismételt köszönet érte. 

 Ughy Imre, a MOB megyei delegáltja, Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület


 

„ Az elmúlt két alkalommal olyan jól éreztem magam Blackin, olyan energia dúsan, pedig ez, ezen az éven nem igazán volt rám jellemző. És! A múlt héten, mikor először voltam 3/4 órát, volt egy pici izomlázam - majd' minden végtagomban, de csak olyan kellemes, nagyon jó volt, már hiányzott is (hűha! hiányzott az izomláz!), és hál' Istennek, a héten is kaptam belőle. Ez az igazi fáradtság! :)Na jó, azért azt is szeretném hozzátenni, hogy azért az éven elég sok mindent megtanultam - amit kiemelnék: mit kell csinálni, ha a paci megpróbálna kiugrani, elvonni a figyelmét, egyáltalán észrevenni, mikor nem tetszik neki a séta, és mégis rávenni, ez a súlypont áthelyezés dolog is nagyon tetszik, na meg a csípőmozgás (nem oldalra, előre! - igaz? :)), a mellkas ütemre emelésétől meg egyszerűen oda vagyok, egyrészt jó érzés, másrészt meg tudom csinálni! és, hogy tartsam a hátam akkor is, amikor a paci gyorsabban megy! ” 

Némethy Timi


 

"Nekem nagyon tetszett a lovaglás meg a kvíz. Bár hiányzik a régi ház azért az új sem rossz. A tavalyi bátorságpróba jobb volt. A diszkó nagyon tetszett. A kaja jó volt."

Kata


 

"Én nagyon szeretem a tábort hatodszor voltam."

Orosz Dávid"Köszönöm nektek, hogy a világ legeslegjobb táborában lehettem. Nagyon jól és kiválóan éreztem magam. Remélem jövőre is találkozunk!"

Balu


 

"Kedves Emi néni! A tábor igazán szórakoztató volt. Jó lenne ha tovább tartana. A tábor környezete kellemes, szép a körülvevő táj is. Csak sajnos a szobák nagyon melegek.  Nagyon szép lovak vannak itt, több kedvencem is van. Az ételek általában finomak voltak, a legfinomabb a gyümölcsleves volt. Nagyon segítőkészek voltak a szervező és segítő emberek és persze kedvesek is. Köszönöm munkájukat, nagyon ügyesek voltak. A kedvenc foglalkozásaim a lovaglás a kama volt. Lovat ápolni is kellemes volt és jövőre is vissza szeretnék jönni!"

Tabi Bogi


 

"Köszönjük a nagyon kedves és kielégítő vendéglátást!:) Oktopus BVSE Veresegyház, ""

                                                                                                                                                              Vince Gitta