az oldal tetejére
az előző oldalra

Rekreáció és életmód

Lovas wellness

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

Egy kellemes hétvégét ajánlunk Önnek, amikor kiszakadhat a hétköznapok rohanásából. Szakembereink segítségével beszélgetünk önismeretről, emberről, szeretetről, stresszről, stresszoldó technikákról. Mozoghatunk, lovagolhatunk, jógázhatunk, futhatunk, szaunázhatunk, úszhatunk, táncolhatunk.  

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

A fennt említett programokból igény szerint állítjuk össze a hétvége programját. A szauna, az úszás, a lovaglás lehetőségét kínáljuk elsősorban, de nyitottak vagyunk egyéni programok összeállítására is.

 

 

PROGRAM:

Péntek

16.00-tól érkezés

18.00 vacsora

20.00 közös filmnézés: Békés harcos útja

 

Szombat

8.00 reggeli

9.00 uszoda, szauna a Végardó Fürdőben

13.00 ebéd

15.00 válaszható program: lovaglás, falmászás, kerékpározás, futás, személyi edzés 

18.00 masszázs 30 perc

19.00 vacsora

20.00 beszélgetés

 

Vasárnap

8.00 reggeli

9.00  jóga

12.00 ebéd

13.00 hazautazás

 

 

MIT TARTALMAZ AZ ÁR?

Az ár a szállást, étkezést, és a programokat tartalmazza.

 

 

MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )

 


Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Életmód tábor
3 NAP
35 000 HUF
Egészség, természet, sportmozgás, outdoor lehetőségek. Lovaglás, Túrázás, Jóga, Mediball, Tánc, egyéb mozgásos tevékenységek, Egyéni állapotfelmérés, Életmódprogram ajánlat, Táplálkozás tanácsadás, Egyénre szabott edzésterv készítés.
Lovas jóga tábor
3 NAP
25 000 HUF
"Önismeret. Koordináció fejlesztés, Jóga alapok, Lovas kommunikáció, Lovaglás. A kellemes Iyengar jógaórák után az ember és a ló kapcsolatát tapasztalhatja meg bárki aki ezen a tréningen részt vesz. A vegetáriánus étkezés javasolt ezen a hétvégén. A
Kineziológia
1 KEZELÉS
3 500 HUF
Stresszoldás szakképzett kineziológus segítségével. Egyéni foglalkozások a kineziológia és a lovak nyújtotta lehetőségekkel.
Lovas piknik
15 000 HUF-tól
Szeretne kilovagolni és eltölteni egy kellemes napot a Zempléni hegyek erdeiben, tisztásain a párjával, vagy barátaival? Megszervezzük Önnek az ellátást a lovaglást. Semmire nem lesz gondja, csak élvezze a lovaglás és a táj szépségeit.