az oldal tetejére
az előző oldalra

Rekreáció és életmód

Lovas jóga tábor

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MI A JÓGA?

A jóga egy önismereti út, mely segít önmagad mélyebb felfedezésében. Kezdetben főleg a test megerősítésével, stresszoldással, relaxációval, légző gyakorlatokkal.


 

MI A LOVAS JÓGA?

Különleges tapasztalat. A lovak érdekek nélküli ösztönös lényének megélése, mely a visszacsatolás révén tükröt tart elénk. A lovastréningen azonban nem állunk meg ott, hogy rendelkezésünkre áll ez az élmény, mert legalább ennyire fontos, hogy továbblépjünk a feldolgozás felé... 

 

 

HOGY KÉPZELJÜK EL?

A lovak csapatban élő, menekülő állatok, túlélésük záloga az együttműködés, és nyilvánvaló, hogy káoszban nem lehet együttműködni.

Igyekszünk abban segíteni, hogy a résztvevők tapasztalataion keresztül megtalálják a saját megoldásaikat, ezáltal pedig megszülessenek bennük a fejlődésüket meghatározó belátások.

Gyönyörűen megjelenik a lóval végzett munkában, hogy ki honnan gyakorol nyomást, és észreveszi-e, mikor kell a kontrollból visszavenni, fenntartva bel?le annyit, amennyi a feladat m?ködéséhez szükséges. Nem mindegy, hogy vontatjuk a lovat, vagy ő vezet minket, esetleg magától jön utánunk. 

 

 

PROGRAM:

Péntek 

  16.00 - Érkezés
  18.00  - Vacsora
  20.00  - Beszélgetés

 

Szombat

   7.30 - Reggeli
   9.00 - 2 óra jóga
  12.30 - Ebéd.
  13.30 -Jóganidra (jógaalvás, vezetett relaxáció)
  14.30 - 3 óra ismerkedés a lóval, vagy lovaglás igény szerint
  17.30 - 1,5 óra jóga
  19.00 - Vacsora
  20.30 - Ki vagyok én? Önismereti, önfejlesztő tréning

 

Vasárnap

   7.00 - 1 óra jóga
   8.00 - Reggeli
   9.00 - 2 óra ismerkedés a lóval, vagy lovaglás igény szerint
  11.00 - 1,5 óra jóga
  13.00 - Ebéd
  14.00 - HazautazásMIT TARTALMAZ AZ ÁR?

Az ár a szállást, étkezést, és a programokat tartalmazza.

 


MIKOR?

Előre meghirdetett időpontban. ( érd.: kapcsolat -> )Néhány gondolat a jógáról:

A jóga mindenkié. Nem kell szakértőnek, vagy kiemelkedően jó állapotú embernek lennünk ahhoz, hogy az ászanákat, és főleg az előkészítő gyakorlatokat végezhessük. A modern, hajszolt életmód fájdalmakhoz és betegségekhez vezet, mivel az anyagi sikerekért folytatott versenyben elhanyagoljuk a testünket. A helytelen életformából adódó stressz lelki szenvedést is okozhat: alkalmatlannak, elszigeteltnek vagy erőtlennek érezhetjük magunkat. A jóga segít abban, hogy összhangba hozzuk mentális és fizikai valónkat, létrehozzuk a külső és belső egyensúly érzését, vagy ahogy én nevezem a középpontba kerülést. A valódi középpontba kerülés azt jelenti, hogy a befelé forduló tudatosság eléri a test minden sejtjét és szövetét. (B.K.S. Iyengart)


Oktatóink

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Életmód tábor
3 NAP
35 000 HUF
Egészség, természet, sportmozgás, outdoor lehetőségek. Lovaglás, Túrázás, Jóga, Mediball, Tánc, egyéb mozgásos tevékenységek, Egyéni állapotfelmérés, Életmódprogram ajánlat, Táplálkozás tanácsadás, Egyénre szabott edzésterv készítés.
Kineziológia
1 KEZELÉS
3 500 HUF
Stresszoldás szakképzett kineziológus segítségével. Egyéni foglalkozások a kineziológia és a lovak nyújtotta lehetőségekkel.
Lovas piknik
15 000 HUF-tól
Szeretne kilovagolni és eltölteni egy kellemes napot a Zempléni hegyek erdeiben, tisztásain a párjával, vagy barátaival? Megszervezzük Önnek az ellátást a lovaglást. Semmire nem lesz gondja, csak élvezze a lovaglás és a táj szépségeit.