az oldal tetejére
az előző oldalra

Kiránduló osztályoknak

Bátorságpróba

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

Több feladatból álló csapatban vagy egyénileg teljesíthető versenyünkben az a cél, hogy minél rövidebb idő alatt és minél eredményesebben hajtsák végre a feladatokat sötétedés után. A feladatok szellemi, logikai és ügyességi jellegűek, melyek misztikus környezetbe ágyazottan egy izgalmas élmélnyt nyújtanak a vaksötétben.

Fontos a bátorság, a csapatmunka, összetartás, egymásrafigyelés, de az egyéni teljesítmény is.

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

Előre egyeztetett időpontban akár csoportosan, barátokkal vagy a családdal jöjjön el és tegye próbára bátorságát a sötétben.

A tábortűznél történik a csapatbeosztás,  feln?tteknél a párok kialakítása, majd a játékszabályok ismertetése.

Aztán elindul a verseny.....

A feladatok illeszkednek a tanya hangulatához.

 

 

MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )

 

Oktatóink

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Osztálykirándulás Sárospatakon
1 NAP
5 500 HUF/fő
Vállaljuk osztálykirándulások teljes körű szervezését étkezéssel, szállással, programokkal. Kínálatunk: lovaglás, falmászás, íjászat, kardvívás bemutató, trambulin, mini akadálypálya, ping-pong, foci, vetélkedők, kézművesség és még sok egyéb...
Lovasdélután a tanyában
60 perc
500 HUF / fő
Kiegészítő programot ajánlunk a Sárospatakra kiránduló csoportok számára. A Rákóczi vár meglátogatása után jöjjenek el hozzánk, és kínálatunkból az egyéni igények szerint összeállítjuk a csoport életkorának és érdeklődésének legmegfelelőbb programot.
Csoport lovagoltatás
1 LÓ
6 000 HUF/óra
Nagyon jó program társaságok, osztályok, ovis csoportok részére. Sokan vannak? Sebaj megoldjuk!
Edzőtábor helyszín
5 500 HUF/fő
Sportegyesületek, sportoló gyerekek részére kínálunk egy kellemes környezetet, különböző lehetőségeket az edzőtáborok megszervezéséhez és lebonyolításához.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com