az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovas túrák

Lovas csillagtúra


MIT KÍNÁLUNK:

Igazán izgalmas embert próbáló túrát ajánlunk azoknak, akik szeretnének 3 napig a lóháton kirándulni a Zemplénben, a Bodrogköz érintésével vagy Rákóczi városában barangolva.

 

 

HOGY KÉPZELJÜK EL?

Bejelentkezés és időpont egyeztetés után szeretettel várjuk a Betyár lovasközpontban. Lovat, ellátást, túravezetőt biztosítunk.

Amint megérkeznek, kiválasztják a lovasok lovaikat és munkakarámunkban kis bemelegítő lovaglásra kerül sor. 

Miután meggyőződtünk, hogy a résztvevők megfelelő lovastudás birtokában vannak, kezdődhet a túra, amelyet gyakorlott túravezetőink vezetnek fel. Igény szerint rendelhető, illetve a program része a szállás és ellátás.LÉTSZÁM/SAJÁT LÓ:

Idényfüggő lovaink leterheltsége, de általában 8 fő részére tudunk lovat biztosítani. Ha vendégünk saját lóval szeretne jönni a túrára, annak sincs akadálya. Lovaiknak és Önöknek is tudunk szállást, ellátást biztosítani.A TÚRA ÚTVONALA:

1 nap - Bodrogköz:

Vajdácska érintésével, meglátogatjuk Karos község határában Eperjesszög II. temetőhalmon feltárt 73 sírhely megjelölésével elkészült hazánk egyik leggazdagabb sírmellékletű honfoglalás kori temető rekonstrukcióját. A sírjelek és a halmon álló obeliszk az itt nyugvó honteremtők méltó környezetet biztosítanak és egyben minden magyar ember számára lehetőséget ad arra, hogy leróhassa kegyeletét eleink sírjánál. Visszafelé a Bereczki hídon át a Longi erdőn keresztül vezet az út a Lovas tanyára.

 

2 nap - Zemplén – hegység:

Sárospatakról, a Betyár lovas tanyáról indul a túra, Károlyfalva érintésével fellovagolunk az ősrégi Rákóczi fához, majd károlyfalvai horgásztónál egy finom magyaros ebéddel megpihenünk, majd egy kis ártéri lovaglással visszalovagolunk a tanyára.

 

3 nap - Sárospatak és környéke

Tengerszem, majd egy pohár bor a hercegkúti pincesoron. Majd végig lovagolunk a Rákócziak csodálatos városában, a Bodrog hídon átkelve a holtágak megtekintése után érkezés vissza a tanyára.

 

A TÚRA HOSSZA:

Kb. 30 km, az érintetlen természetben.

 

 

IDÖTARTAM:

kb. 6 óra/nap.

 

 

SZÁLLÁS/ELLÁTÁS:

3 éjszaka szállás a Betyár tanyában, minden nap reggeli, vacsora a Betyár lovastanya panziójában.

A terepen minden nap dél körül egy piknik vár a lovasokra, igény szerint hurkával, kolbásszal, pálinkával.RÉSZVÉTELI DÍJ:

60 000 Ft/fő

 

 

EGYÉB AJÁNLATAINK:

A látnivalók fül alatt megtalálhatja a környék látványosságait. Ezek meglátogathatók lóháton is! Hívjon bennünket és megszervezzük erdei lovatúráját bármilyen kiszemelt célponthoz vagy csak egyszerűen a Zemplén erdeiben!

Vegye fel velünk a kapcsoaltot. Meglátja, nem fogja megbánni!

 

 

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Bográcsos menü
1 500 HUF-tól
Más az íze ha tűzön fő!!! Egy jó bográcsos a lovastanyán helyi ízek szerint!
Kardvívás bemutató
EGYEDI ÁR
Vívástechnikai bemutató, tapintható, felpróbálható középkor.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com