az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovas túrák

Erdei lovastúra

Jelentkezés Ajándékba adom

MIT KÍNÁLUNK:

A Betyár lovasközpont egyik nagy előnye, hogy a szinte érintetlen és könnyűszerrel belovagolható Zemplén és a Bodrogköz gyönyörű tájainak határán fekszik.

Rengeteg útvonalon, igen változatos természeti környezetben tudunk lovastúrákat szervezni, akár spontán érkezéssel, vagy egyedi igények alapján. Az alább bemutatott túraajánlatok pusztán gondolatébresztőek és nagyságrendeket jelölnek, így ha Önnek konkrét elképzelése van, úgy a túra útvonalát és eseményeit az Ön igényeire szabjuk.

 

HOGY KÉPZELJÜK EL?

Bejelentkezés és időpont egyeztetés után szeretettel várjuk a Betyár lovasközpontban. Lovat, ellátást, túravezetőt biztosítunk.

Amint megérkeznek, kiválasztják a lovasok lovaikat és munkakarámunkban kis bemelegítő lovaglásra kerül sor. 

Miután meggyőződtünk, hogy a résztvevők megfelelő lovastudás birtokában vannak, kezdődhet a túra, amelyet gyakorlott túravezetőink vezetnek fel. Igény szerint rendelhető, illetve a program része a szállás és ellátás.

 

LÉTSZÁM/SAJÁT LÓ:

Idényfüggő lovaink leterheltsége, de általában 8 fő részére tudunk lovat biztosítani. Ha vendégünk saját lóval szeretne jönni a túrára, annak sincs akadálya. Lovaiknak és Önöknek is tudunk szállást, ellátást biztosítani.

 

TÚRA AJÁNLATAINK:

Sárospatakról, a Betyár lovastanyáról indulva Károlyfalva érintésével fellovagolunk az ősrégi Rákóczi fához, majd károlyfalvai horgásztónál egy finom magyaros ebéddel megpihenünk, majd egy szép ártéri lovaglással visszalovagolunk a tanyára

A túra hossza: kb. 35 km.

A túra időtartama: 1 nap.

Részvételi díj: 20 000 Ft/fő    

 

 

EGYEDI TÚRA:

A látnivalók fül alatt megtalálhatja a környék látványosságait. Ezek meglátogathatók lóháton is! Hívjon bennünket és megszervezzük erdei lovatúráját bármilyen kiszemelt célponthoz vagy csak egyszerűen a Zemplén erdeiben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot. Meglátja, nem fogja megbánni!


Oktatóink

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.