az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovas programok

Lovagoltatás

Lovas oktatás
FÉL ÓRA
2100 HUF
A Betyártanyában heti rendszerességgel zajlik a lovagoltatás és lovas oktatás. Egyedileg és bérletes rendszerben is szeretettel látjuk és fogadjuk vendégeinket.
Fejlesztő lovagoltatás
4 000 HUF/óra
A lovak, mint segítőtársak hozzájárulnak a testséma érzékelés- és a tartásjavításhoz, egyéb elváltozások korrigálásához, izomerő, egyensúlyérzék, koncentráció fejlesztéséhez. Lóra mindenki! Legutóbb a Sárospataki Parkinson Klub tagjai próbálták.
Csoport lovagoltatás
1 LÓ
6 000 HUF/óra
Nagyon jó program társaságok, osztályok, ovis csoportok részére. Sokan vannak? Sebaj megoldjuk!
Lovagoltatás rendezvényen
min 2 óra
8 000 HUF/óra
Legyen születésnap, céges rendezvény vagy családi nap, Sárospatak vonzáskörzetében vállaljuk vendégei lovagoltatását, kiszállással, tetszőleges számú lóval és oktatóval.

Lovas tanfolyam

Elméleti oktatás
6 óra
15 000 HUF
A lovaglás sok elméleti ismeretet igényel, nem elég gyakorlatban tudni amit kell. Mindig fejben dől el először! A gyakorlatban megtapasztalt ismeretek pontosításáról, és bővítéséről van szó. Nagyon jó lehetőség rajtengedélyvizsgára készülőknek!
Lépés tanfolyam
3 NAP
38 000 ft
Még nem lovagolt? Most kezdi? A legjobb lehetőség ezen az intenzív bentlakásos elméleti és gyakorlati tanfolyamon elsajátítani az alapokat. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással
Ügetés tanfolyam
3 NAP
38 000 Ft
Szeretne tanulni ügetni? Legjobb alkalom ez a 3 napos bentlakásos elméleti és gyakorlati intenzív tanfolyam. Költözzön be hozzánk és segítünk! 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.

Tereplovaglás

Lovas természetjárás
3 500 HUF/óra
Szabadon szeretne lovagolni, hegyen völgyön keresztül? Nálunk megteheti.
Tereplovaglás haladóknak
1 lovas
3 500 HUF/óra
Tereplovaglásra vágyik, de nem ismeri a környéket. Biztosítunk Önnek vezetőt. Akár egyedi igények alapján is.

Lótartás

Bértartás
HAVIDÍJ
35 000 HUF
Vállaljuk lovak bértartását! Boxos vagy állásos rendszerben, legelőtartással.
Ló panzió
2 000 HUF / éj
Ha Sárospatak környékén jár térjen be hozzánk bátran. Biztosítunk szállást Önnek és a Lovának is! Mindenki jól fogja magát érezni.