az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovagoltatás

Lovas oktatás

Jelentkezés Ajándékba adom

 

KINEK AJÁNLJUK?

Olyan gyermekeknek, fiataloknak, felnőtteknek, akik szeretnének megtanulni lovagolni, illetve olyan szülőknek, akik gyermeküket szeretnék akár 1 éves kortól lóhoz szoktatni, biztos kezekben, feltétlen bizalom mellett. Szakképzett oktatóink kizárólag Önökre koncentrálnak és mindent megtesznek azért, hogy kellemes élménnyel gazdagodva térjen haza a család.

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

Egy egyszerű telefonos vagy e-mailes időpont egyeztetés után, szeretettel látjuk a Betyár tanyában az ifjú érdeklődőket. Nyergelés, ismerkedés a lóval és kezdődhet a munka!

 

 

MIÉRT ÉRDEMES?

A lóval való kapcsolat élményéért. A ló és lovas mozgásának összhangja mindenki számára felemelő érzés. Megérinteni, megtapasztalni a lovat, egy szelet az életből. 

 

 

MIKOR?

Pénteken 15.00-tól

Szombaton 9.00-tól

Egyéb időpontokban előzetes egyeztetés szükséges.

 

 

MENNYIBE KERÜL:

Óradíj:   3 500 Ft/fő/óra 

Bérlet: 12 500 Ft/fő/5 óra (felhasználható 3 hónapig)

 

Oktatóink

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.
Csoport lovagoltatás
1 LÓ
6 000 HUF/óra
Nagyon jó program társaságok, osztályok, ovis csoportok részére. Sokan vannak? Sebaj megoldjuk!
Edzőtábor helyszín
5 500 HUF/fő
Sportegyesületek, sportoló gyerekek részére kínálunk egy kellemes környezetet, különböző lehetőségeket az edzőtáborok megszervezéséhez és lebonyolításához.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com