az oldal tetejére
az előző oldalra

Lovagoltatás

Lovagoltatás rendezvényen

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

A lovagoltatás céges, családi rendezvényeken, intézményi és falunapokon, valamint egyéb szabadtéri összejöveteleken, születésnapi zsúrokon kicsik és nagyok körében egyaránt népszerű, mindig nagy sikert arató, a gyermekeknek csodálatos élményt nyújtó, közkedvelt, közönségcsalogató program.


A lovat (igény szerint akár 2-3 lovat is) teljes felszereléssel a rendezvény helyszínére szállítjuk, ahol tapasztalt felnőtt kísérővel, vezető száron, körbesétáltatjuk. Így a lovaglás teljesen biztonságos, a nyergeken kapaszkodó van, a pónik gyerekhez szoktatott, rendkívül nyugodt temperamentumú, képzett állatok.
A szolgáltatás optimális helyigénye egy kb. 10x10 méteres füves terület, de az aszfaltozott vagy betonozott felület sem jelent problémát, mert ez esetben szalmával lefedjük, s természetesen a helyszín elhagyásakor feltakarítjuk.

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

 

  • 1 ló óradíja 8 000 Ft, minimum 2 órás igénybevétel esetén

  • Lószállítóval 100 km-es körzeten belül a szállítási költség 60 Ft/km

  • A szolgáltatás id?tartamától és a lovak számától függő árképzés

  • Rugalmasan igazodunk a lehetőségekhez.MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )

 

 


Oktatóink

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Edzőtábor helyszín
5 500 HUF/fő
Sportegyesületek, sportoló gyerekek részére kínálunk egy kellemes környezetet, különböző lehetőségeket az edzőtáborok megszervezéséhez és lebonyolításához.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com
Rendezvény helyszín
5 000 HUF/óra
A Lovastanya területe az épülete 40 főig remek helyszíne lehet családi találkozók, születésnapok, névnapok, baráti összejövetelek, sportrendezvények és céges rendezvények megszervezésére. A helyszín mellé rengeteg programot tudunk kínálni.
Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.