az oldal tetejére
az előző oldalra

Lótartás

Ló panzió

Jelentkezés Ajándékba adom

 

ISTÁLLÓNK:

Lovastanyánk Sárospatak város szélén, Végardón található egy 10 Ha-os területen. Lovaink nyáron a lovastanya területen lévő legelőn töltik napjainkat, télen az istállóban, boxos állásokban.

2-3 ló átmeneti szállásáról szinte minden időben tudunk gondoskodni, Nyáron ennek a töbszörösét is meg tudjuk oldani, de ha nem ragszkodik a vendég a boxos ellátáshoz, akár nagyobb társaságok, lovastúrák vendégeit és lovait is el tudjuk helyezni.

 

BOXAINK

3x3 nagy kényelmes boxok várják vendéglovasainkat!

 

 

TAKARMÁNYOZÁS

Jó minőségű saját termesztésű széna, szalma és zab takarmánnyal látjuk el a lovainkat.  A takarmányokat fedett helyen tároljuk és különös gonddal kezeljük.

 

GONDOZÁS, PATKOLÁS

A lovak nyáron állandó felügyelet alatt állnak, napi 2-3 alkalommal etetünk és önitatóval itatunk. A patkolást, körmölést helyszínen meg tudjuk oldani, igény esetén.

 

 

ÁLLATORVOSI ELLÁTÁS

Állandó megbízható állatorvosi ellátást biztosítunk, helyi jól felkészült állatorvos és lógyógyász szakorvosok segítésével. Szükség esetén állandó specialistánk 24 órán belül kiszáll. 

 

 

Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com
Vadászlovaglás
Közösségi program
9 000 HUF/fő
Szeretettel várjuk vendégeinket 2014 október 24-26.-áig a Zempléni Lovasegyesület szervezésében megrendezendő a 11.-ik Sárospataki Vadászlovaglásra, ahol együtt gyönyörködhetünk a csodálatos Zempléni táj szépségeiben és újra átélhetjük a lovas sport