az oldal tetejére
az előző oldalra

Lótartás

Bértartás

Jelentkezés Ajándékba adom

 

ISTÁLLÓNK:

Lovastanyánk Sárospatak város szélén, Végardón található egy 10 Ha-os területen. Lovaink nyáron a tanya területen lévő legelőn töltik napjainkat, télen az istállóban, boxos állásokban.

 


BOXAINK

3x3 m-es, nagy kényelmes boxok várják lovaikat!

 

 

TAKARMÁNYOZÁS

Jó minőségű saját termesztésű széna, szalma és zab tarkarmánnyal látjuk el lovainkat. A takarmányokat fedett helyen tároljuk és különös gonddal kezeljük.

 

 

GONDOZÁS, PATKOLÁS

A lovak nyáron állandó felügyelet alatt állnak, napi 2-3 alkalommal etetünk és önitatóval itatunk. A patkolást, körmölést helyszínen meg tudjuk oldani, igény esetén.

 

 

ÁLLATORVOSI ELLÁTÁS

Állandó megbízható állatorvosi ellátást biztosítunk, helyi jól felkészült állatorvos és lógyógyász szakorvosok segítésével. Szükség esetén állandó specialistánk 24 órán belül kiszáll. 

  

 

MENNYIBE KERÜL?

A boxos állások havidíja 35 000 Ft amely tartalmazza a gondozás a takarmányozás és az alapvető állatorvosi ellátást.

 

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Vadászlovaglás
Közösségi program
9 000 HUF/fő
Szeretettel várjuk vendégeinket 2014 október 24-26.-áig a Zempléni Lovasegyesület szervezésében megrendezendő a 11.-ik Sárospataki Vadászlovaglásra, ahol együtt gyönyörködhetünk a csodálatos Zempléni táj szépségeiben és újra átélhetjük a lovas sport
Ártéri lovastúra
FÉL NAP
12 000 HUF/fő
6 óra élvezetes lovastúra hazánk egyik legszebb, ártéri flóra- és faunaegyüttesében.
Tereplovaglás haladóknak
1 lovas
3 500 HUF/óra
Tereplovaglásra vágyik, de nem ismeri a környéket. Biztosítunk Önnek vezetőt. Akár egyedi igények alapján is.
Ügetés tanfolyam
3 NAP
38 000 Ft
Szeretne tanulni ügetni? Legjobb alkalom ez a 3 napos bentlakásos elméleti és gyakorlati intenzív tanfolyam. Költözzön be hozzánk és segítünk! 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Lovas piknik
15 000 HUF-tól
Szeretne kilovagolni és eltölteni egy kellemes napot a Zempléni hegyek erdeiben, tisztásain a párjával, vagy barátaival? Megszervezzük Önnek az ellátást a lovaglást. Semmire nem lesz gondja, csak élvezze a lovaglás és a táj szépségeit.
Osztálykirándulás Sárospatakon
1 NAP
5 500 HUF/fő
Vállaljuk osztálykirándulások teljes körű szervezését étkezéssel, szállással, programokkal. Kínálatunk: lovaglás, falmászás, íjászat, kardvívás bemutató, trambulin, mini akadálypálya, ping-pong, foci, vetélkedők, kézművesség és még sok egyéb...