az oldal tetejére
az előző oldalra

Felnőtt programok

Rekreáció és életmód

Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Életmód tábor
3 NAP
35 000 HUF
Egészség, természet, sportmozgás, outdoor lehetőségek. Lovaglás, Túrázás, Jóga, Mediball, Tánc, egyéb mozgásos tevékenységek, Egyéni állapotfelmérés, Életmódprogram ajánlat, Táplálkozás tanácsadás, Egyénre szabott edzésterv készítés.
Lovas jóga tábor
3 NAP
25 000 HUF
"Önismeret. Koordináció fejlesztés, Jóga alapok, Lovas kommunikáció, Lovaglás. A kellemes Iyengar jógaórák után az ember és a ló kapcsolatát tapasztalhatja meg bárki aki ezen a tréningen részt vesz. A vegetáriánus étkezés javasolt ezen a hétvégén. A
Kineziológia
1 KEZELÉS
3 500 HUF
Stresszoldás szakképzett kineziológus segítségével. Egyéni foglalkozások a kineziológia és a lovak nyújtotta lehetőségekkel.

Gasztronómia

Lovas piknik
15 000 HUF-tól
Szeretne kilovagolni és eltölteni egy kellemes napot a Zempléni hegyek erdeiben, tisztásain a párjával, vagy barátaival? Megszervezzük Önnek az ellátást a lovaglást. Semmire nem lesz gondja, csak élvezze a lovaglás és a táj szépségeit.
Borkóstoló szekértúra
min 10 fő
10 000 HUF/fő
Ajánlunk bortúrákat szekérrel a világörökség részét képező Gombos-hegyi pincesorra, és városnéző szekértúrákat Sárospatakon.
Szüreti lovastúra
2 ÉJ
35 000 HUF
Hegyaljai lovastúra szőlőevéssel, szüreti hangulatban, természetesen csak ősszel!
Márton napi lovastúra
2 ÉJ
35 000 HUF
"Ha lúd legyen kövér" Márton napján lovagoljon velünk és töltse el az estét egy kellemes gyertyafényes liba vacsorával egy - két pohár bor mellett.

Csapatépítő tréning

Terepasztal lovagjai
EGYÉNI ÁR
Gyermekek és kezdő lovasok részére játékos ügyességi lovas- és persze gyalogosversengéseket szervezünk.
Tanya olimpia
EGYÉNI ÁR
Ügyeskedjen! Próbálja ki tehetségét a meggymagköpésben, a zaboszsák hordásban, oszlop hajigálásban…
Teljesítménytúra
Próbálja ki teljesít?képessége határait! Szakemberek segítenek, hogy átlépje komfortzónáját és megtapasztalja teljesít?képességének határait.
Tanya bikája verseny
min 10 f?
5 000 HUF -tól
Férfiak! Erőre fel! Ki a legerősebb és a legügyesebb? Mérje össze erejét, bátorságát és ügyességét nálunk!

Lovas túrák

Ártéri lovastúra
FÉL NAP
12 000 HUF/fő
6 óra élvezetes lovastúra hazánk egyik legszebb, ártéri flóra- és faunaegyüttesében.
Erdei lovastúra
1 NAP
20 000 HUF/fő
Több órás akár több napos tereplovaglás a Zempléni hegyekben.
Tokaj-Hegyalja lovastúra
2 éj
40 000 HUF/fő
Tokajban egy jó pohár bor a Tisza parton? Jó ötlet? Ellovagolunk Tokajba bor, vacsora, halászlé, majd másnap vissza Sárospatakra. Próbálja ki!
Lovas csillagtúra
3 NAP
60 000 Ft/fő
Felejthetetlen lovas élményre vágyik a Zemplénben? Válassza a Betyár lovastanya 3 napos lovastúráját, amelyben csillagtúra szerűen elkalauzoljuk a Zemplén és a Bodrogköz csodálatos tájain.
Pünkösdi lovaglás
2 éj
25 000 HUF
Szent Erzsébet városában lovagoljon velünk, majd vegyen részt a Pünkösdi Szent Erzsébet Ünnepen. Hozza el családját is mert színes és változatos programok várják a gyerekeket és a feln?tteket egyaránt.
Vadászlovaglás
Közösségi program
9 000 HUF/fő
Szeretettel várjuk vendégeinket 2014 október 24-26.-áig a Zempléni Lovasegyesület szervezésében megrendezendő a 11.-ik Sárospataki Vadászlovaglásra, ahol együtt gyönyörködhetünk a csodálatos Zempléni táj szépségeiben és újra átélhetjük a lovas sport