az oldal tetejére
az előző oldalra

Étkezési lehetőség

Outdoor menü

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT ÉRTÜK EZ ALATT?

Hosszabb kirándulásra, túrára készül a Zemplénben vagy a Bodrogközben? Nincs útközben étterem, vagy éppen a szabadég alatt szeretne ebédelni, vacsorázni? 

 

MIK A LEHETŐSÉGEK?

 

- HIDEGTÁLAS ÉTKEZÉS:

   (Szeretne lovaglás, vagy kirándulás közben egy gyönyörűen megterített asztalon egy sajttállal, vagy hidegtállal találkozni   Nem akadály.)

 

- BOGRÁCSOS ÉTKEZÉS:

   (Az előre megbeszélt helyen elkészítjük a kellő mennyiségben bográcsosát, ami lehet gulyás, pörkölt, vagy bármilyen  egytálétel, amelyekről bővebben a Bográcsos menüpontban olvashat.)

 
 

- NATURE RESTAURANT ÉTKEZÉS: 

   (Bármilyen előre megrendelt, étteremben készült ételsort kiszállítunk terepjárókkal, bárhová. Az ételek melegentartóban érkeznek, terített asztalon tálalva. A meglepetés és az élmény felejthetetlen.)


Előzetes egyeztetés után bármilyen étkezését megoldjuk bárhol. Akár egy tisztáson, esetleg egy domb tetején, ha kívánja pokrócon, vagy fehér asztal mellett. 


Kérje ajánlatunkat!

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Rendezvény helyszín
5 000 HUF/óra
A Lovastanya területe az épülete 40 főig remek helyszíne lehet családi találkozók, születésnapok, névnapok, baráti összejövetelek, sportrendezvények és céges rendezvények megszervezésére. A helyszín mellé rengeteg programot tudunk kínálni.
Ló panzió
2 000 HUF / éj
Ha Sárospatak környékén jár térjen be hozzánk bátran. Biztosítunk szállást Önnek és a Lovának is! Mindenki jól fogja magát érezni.
Lovas természetjárás
3 500 HUF/óra
Szabadon szeretne lovagolni, hegyen völgyön keresztül? Nálunk megteheti.
Terepasztal lovagjai
EGYÉNI ÁR
Gyermekek és kezdő lovasok részére játékos ügyességi lovas- és persze gyalogosversengéseket szervezünk.