az oldal tetejére
az előző oldalra

Élmény túrák

Történelmi séták

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

Egy összeszedett, rengeteg plusz információbal kiegészített városnézést, amely során igényeinek megfelelően felkészült idegenvezetőnk segíti Önöket, hogy igényeiknek megfelelően megismerjék Sárospatak kultúrális és történelmi kincseit.

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

Előzetes időpontegyezetetés után tetszőleges helyen találkoznak idegenvezetőnkkel, aki végigkíséri Önöket illetve csoportjukat Sárospatak nevezetességein.

A helyszíneket az Önök igényei szerint állítjuk össze, amelyekről a "Látnivalók Sárospatakon" menüpontuknban tájékozódhat.

 

 

MIT ÉRDEMES MEGNÉZNI?

  - Rákóczi vár
  - Nagykönyvtár, Levéltár
  - Református Gimnázium
  - Comenius Főiskola
  - Bazilika Minor
  - Református templom
  - Makovecz építészet remekei
  - Nagyjaink az Iskolakertben

 

 

ÁRKÉPZÉS:

Csoportoknak, 10 fő felett 500 ft belépők nélkül, 1500 ft belépőkkel.

 

Hívjon Bennünket és megkönnyítjük a szervezést!

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Bográcsos menü
1 500 HUF-tól
Más az íze ha tűzön fő!!! Egy jó bográcsos a lovastanyán helyi ízek szerint!
Kardvívás bemutató
EGYEDI ÁR
Vívástechnikai bemutató, tapintható, felpróbálható középkor.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com