az oldal tetejére
az előző oldalra

Élmény túrák

Kerékpáros csillagtúra

Jelentkezés Ajándékba adom

KÖRÜLMÉNYEINK

A Betyár lovastanya ideális helyszínt nyújt kerékpáros csillagtúrák szervezéséhez. A bodrogköz és a Zemplén határán található lovastanyánk, amely így mind a síkvidéki, mind a hegyvidéki, vagy erdei kerékpározást kedvelőknek is ideális választást jelenthet.

A szálláshelyünktől 300 méterre kezdődik az a több mint 60 km-es kerékpárút, amely Sátoraljaújhelyen keresztül egész pálházásig, vagyis a hegyköz szívéig vezet, kiépített védett módon, így akár gyerekekkel is biztonságosan használható.

Aki a nyugati irányt választja, alacsony forgalmú alsóbbrendű utakon tud eljutni Tokajig, vagy egy vártúrára a Zemplénbe felkanyarodva, gyönyörű környezetben az aranyosi völgyön keresztül a Regéci, Boldogkőváraljai várig.

Aki a downhill rajongója, ideális lehet a Sátoraljaújhelyi kalandpark, ahol a bejáratott nyáron sípályakén funkcionáló pályákon kívül, az ország leghosszabb sífelvonója is rendelkezésére áll.


MIT NYÚJTUNK?

Ezek jellemzően egynapos túrák. Érdeklődésétől függ, hogy merre indul. Mi megoldjuk túrájának szervezését, kíséret biztosítását, az étkezés és a pihenők organizálását és természetesen rendelkezésükre áll minden este szálláshelyünk.

Hívjon bennünket és segítünk!

 

 

TÚRAJAVASLATAINK:

1. Sárospatak- Sátoraljaújhely-Fűzér-Telkibánya

http://www.holkerekparozzak.hu/borsod-abauj-zemplen-megye/satoraljaujhely-fuzer-telekibanya-kerekpartura

2. Sárospatak-Tolcsva-Fony

http://www.holkerekparozzak.hu/?Itemid=56&option=com_fjrelated&view=fjrelated&layout=blog&id=0

 

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com
Vadászlovaglás
Közösségi program
9 000 HUF/fő
Szeretettel várjuk vendégeinket 2014 október 24-26.-áig a Zempléni Lovasegyesület szervezésében megrendezendő a 11.-ik Sárospataki Vadászlovaglásra, ahol együtt gyönyörködhetünk a csodálatos Zempléni táj szépségeiben és újra átélhetjük a lovas sport