az oldal tetejére
az előző oldalra

Élmény túrák

Evezős túra

Jelentkezés Ajándékba adom

A Bodrog folyó a tanyától kb  800 méterre található. A Betyár lovastanyáról való indulással vállajuk 2-3 napos csillagtúrák, vagy haladós túrák megszervezését.

 

MIT KÍNÁLUNK?

Célpont Alsóbereczki, Tokaj, Tiszalök.

Felkészültségtől, igényektől és időtartamtól függően szervezzük meg vizitúráját.  

 

 

TÚRA CÉLPONTOK A BODROGON:

1. nap, Érkezés Sárospatakra, kenu oktatás, a város nevezetességeinek megtekintése.

2. nap, Vízitúra Olaszliszkára (17 fkm).

3. nap, Vízitúra Tokajba (20 fkm), a kenutúra után a város belvárosának, nevezetességeinek megtekintése, esetleg borospince látogatás (fakultatív) hazautazás.

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:

20 000  Ft, (előleg 40%), amely összeg tartalmazza a szállásdíjat első nap a Betyár lovastanyán, és a másnapi sátorhelyet, a napi kétszeri étkezés költségét (reggeli és meleg vacsora), a kajak-kenu használati díját, a hajó visszaszállításának költségét, csomagok szárazföldi szállításának költségét, vízitúravezetők és oktatók tiszteletdíját.

 

 

 

KINEK AJÁNLJUK? 

A hétvégén kikapcsolódni vágyó vízitúrázóknak, akik szeretnének meismerni a Bodrog folyó nyújtotta természeti szépségeket, és a kenutúra során érintett híres városokat (Tokaj, Sárospatak, Hegyaljai-borvidék).

A folyó szelídsége miatt kezdő kenutúrázóknak is javasoljuk hétvégi vízitúránkat a Bodrogon.

Könnyen teljesíthető, igazi élménytúra, akár családdal is!

Minimun: 15 fős Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!
Lovas wellness
3 NAP
28 000 ft
3 feledhetetlen nap teljes ellátással, szállással és lovaglással. Választható a csomaghoz egy wellness belépő, egy uszoda jegy, vagy egy teljes testmasszázs.
Vágta tanfolyam
3 NAP
45 000 HUF
Vágta tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a vágta jármódot vagy szeretnék azt finomítani egy intenzív bentlakásos hétvégén. 3 nap teljes ellátással 3 x 1.5 óra lovaglással.
Bográcsos menü
1 500 HUF-tól
Más az íze ha tűzön fő!!! Egy jó bográcsos a lovastanyán helyi ízek szerint!
Kardvívás bemutató
EGYEDI ÁR
Vívástechnikai bemutató, tapintható, felpróbálható középkor.
Lovastábor
1 HÉT
45 000 HUF
Minden nyáron egyhetes lovastáborokat szervezünk ahol a lovas életre, a lószeretetre vezetjük rá a gyermekeinket és éjszakai programokkal és versengésekkel adunk életre szóló élményt táborozóinknak. Bővebben: www.lovastabor.com