az oldal tetejére
az előző oldalra

Betyár lovasközpont

A Betyár lovastanya a Sárospatak Sátoraljaújhely felőli végén, az egykori Végardó városrészben található. Ezen a helyen találkozik a Bodrog folyó lábánál az Alföld és a gyönyörű Zemléni hegység. Sárospatak patinás diákvárosa gazdagon szolgáltat látnivalókat, míg a Világörökség részét képező Tokaji borvidék remek wellness és gasztronómiai lehetőségeket kínál. Gazdag kulturális program jellemzi a várost, reneszánsz felvonulásokkal – amelyen mi is részt veszünk lovainkkal, korhű ruhákba öltözve – valamint könnyű és komolyzenei fesztiválokkal, koncertekkel. A tábornak otthont adó Betyár tanya egy közel 10 hektáros területen fekszik. Remek sportolási lehet?ségeket biztosít táborozóinknak, a labdajátékok, a kézműves foglalkozások, falmászás, mini kalandparkunk, íjászat területén.

Betyár élménypark

Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.

Szálláshely

Szálláshely
MAX 40 fő
3 000 HUF / fő
A Betyártanya panziója, a VándorLó szálló, 5 db 8 fős szobából áll. A szobák mindegyike tartalmaz minikonyhát, külön WC-t, kézmosót és zuhanyzót. Vendégeinket kényelmes emeletes ágyak várják.
Rendezvény helyszín
5 000 HUF/óra
A Lovastanya területe az épülete 40 főig remek helyszíne lehet családi találkozók, születésnapok, névnapok, baráti összejövetelek, sportrendezvények és céges rendezvények megszervezésére. A helyszín mellé rengeteg programot tudunk kínálni.

Étkezési lehetőség

Diák Menü
500 HUF-tól
Vendégeinknek ellátásáról házon belül tudunk gondoskodni, tápláló, népszerű és költséghatékony menüinkkel.
Prémium menü
1 200 HUF-tól
Bármilyen programunkon vesz részt vállaljuk az étkezés teljes körű megszervezését. Minőségi ételekkel, borkóstolóval, akár vegetáriánus, fehérjeérzékeny, lisztérzékeny vendégeink részére is.
Bográcsos menü
1 500 HUF-tól
Más az íze ha tűzön fő!!! Egy jó bográcsos a lovastanyán helyi ízek szerint!
Outdoor menü
2 500 HUF-tól
Akár lóval,akár kerékpárral, akár gyalog indul útjára barátaival vagy családjával, bárhol megoldjuk az étkeztetésüket egyéni igényeik alapján is!

Szolgáltatásaink

Esküvői felvonulás
ÓRADÍJ
4 000 HUF / ló
Lóháton közreműködünk esküvőjén, elkísérjük a boldog menetet a nagy napon! Kisebb esküvők lebonyolítását is vállaljuk!
Kardvívás bemutató
EGYEDI ÁR
Vívástechnikai bemutató, tapintható, felpróbálható középkor.