az oldal tetejére
az előző oldalra

Betyár élménypark

Trambulin

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

Trambulinunk (más néven gumiasztal) egy 4,2 m átmérőjű, teljesen biztonságos sporteszköz. Három éves kortól biztonsággal használható és hatalmas élményt nyújt a gyerekeknek. Az eszköznek nincs felső korhatára, legfeljebb 160 kg-ig terhelhető. 

 

 

HOGYAN KÉPZELJÜK EL?

Aki még nem találkozott a trambulin életérzéssel, úgy képzelje el, hogy bemegy egy gyermek vagy felnőtt, behúzza maga után a védőháló zipzárját és 1-1,5 óra múlva egy fáradt, de boldog ember jön ki.

Ennek többjátékosos verziója, ha a trambulinba még egy labda is bekerül és a bentlévő 2-3 gyermeknek úgy kell ugrálnia, hogy a labdához ne érjen hozzá. A labda mindig az ugrálók felé igyekszik valamiért, ami a gyerekeknél még egy óra önfeledt időtöltést tesz lehetővé :-)


 

MIT TARTALMAZ A DÍJ?

- Egyszeri, felügyelet nélküli, szabad ugrálási lehetőséget.

 

 

MIKOR?

Hétvégén és nyáron szinte bármikor, az év többi részében előzetes egyeztetés alapján. Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.
Betyár játszótér
500 HUF/nap
A Betyártanya nem csak a lovasélmények tárháza! Számtalan egyéb sportolási lehetőséget is kínálunk. Mini akadálypálya, különféle gördülő eszközök, ping-pong, foci, röplabda, tollas, íjászat, trambulin és még sok egyéb szórakozási lehetőség várja Önt,
Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Lovas oktatás
FÉL ÓRA
2100 HUF
A Betyártanyában heti rendszerességgel zajlik a lovagoltatás és lovas oktatás. Egyedileg és bérletes rendszerben is szeretettel látjuk és fogadjuk vendégeinket.