az oldal tetejére
az előző oldalra

Betyár élménypark

Íjászat oktatás

Jelentkezés Ajándékba adom

 

MIT KÍNÁLUNK?

Szívesen megismerkedne az íjászat fortélyaival? Szeretné tudni, mi az az ideg, hogyan kell felhúrozni egy ősmagyar íjat, milyen anyagokból készül egy csigás íj és milyen számszeríjakat használtak régen?

Nem kell tovább keresgélnie. Nálunk minderre lehetősége nyílik.

 

 

HOGY MEGY EZ NÁLUNK?

Keressen fel bennünket, egyeztessen időpontot és már indulhat is az oktatás. Szakképzett oktatóink biztosítják a megfelelő felszerelést, pályát és lőlapokat. Elmondják a szükséges tudnivalókat, biztonsági rendszabályokat és indulhat az íjászat. Közben rengeteget megtudhat az íjászat múltjáról, történelmi hagyományairól, az íjak gyártástechnológiájáról, fajtáiról. Meglátja, remekül fog szórakozni.

 

 

MIT TARTALMAZ A DÍJ?

- a sportszereket

- szakképzett felügyelő személyzetet

- korlátlan lövés lehetőségét

(A vesszőket azért mindenki maga szedi össze :-)

 

 

MIKOR?

Előzetes egyeztetés alapján. ( ld. kapcsolat -> )Jelentkezés

Ajánlott, hasonló szolgáltatások és programok

Íjászat oktatás
3 000 HUF/óra
Szívesen kipróbálná az íjászatot ősmagyar vagy reflex íjakon? Itt a lehetőség! Profi szakembereink segítenek.
Falmászás
3 000 HUF/óra
Hat méteres mászófalunkon, három útvonalon próbálhatják ki az érdeklődők a falmászás örömeit. Nagyon jól fejleszti a koordinációt és az erőnlétet. Kisgyermekek is biztonsággal kipróbálhatják.
Trambulin
500 HUF/nap
A trambulin az egyik legkedveltebb sportszerünk. Ha gyermeke kipróbálja, nyugodt lehet, hogy aznap nem kell altatni. Játék közben rengeteget mozog, fejlődik a koordinációja, egyensúlya, erősödik izomzata. Tökéletes időtöltés.
Lovas oktatás
FÉL ÓRA
2100 HUF
A Betyártanyában heti rendszerességgel zajlik a lovagoltatás és lovas oktatás. Egyedileg és bérletes rendszerben is szeretettel látjuk és fogadjuk vendégeinket.